Vakantie, zo aan toe!

Vakantie, zo aan toe!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Dan gaan we met Emma en *Maci (in gedachten) op reis. Sinds het moment dat ik de vliegtickets geboekt heb, en dat is ergens vorig jaar juli ofzo geweest denk ik.. is de tijd voorbij gevlogen. Nu is het zover en ik ben blij om me te voelen zoals ik me nu voel. Sterk genoeg om dit te gaan doen. Vorig jaar toen we dit idee hadden waren we allebei nog zo in het intense verdrietige gevoel om *Maci waardoor we zo ontzettend weinig energie hadden. En alleen maar konden huilen. Toch hadden we een positief vooruitzicht nodig om verder te gaan. En daarom toen zo spontaan geboekt. Nu hebben we nog steeds die zware momenten en zeker nog momenten/dagen dat we helemaal op zijn van verdriet. Maar er zijn ook momenten/dagen dat we weer meer kunnen doen en meer willen doen. En de aanloop naar de vakantie geeft ook zeker positieve gevoelens en energie. We hebben er zin in. En wat is het fijn om dit weer te voelen. Vorig jaar was dit gevoel gewoon weg! Ik had nergens zin in. Ik wilde wel maar er was gewoon geen ruimte voor. Er was alleen maar ruimte voor verdriet,pijn en gemis. En liefde voor Emma. Maar zelfs daarin merk ik verschil. De liefde die ik nu voel voor Emma kan ik zoveel meer uiten aan haar. En dat is zo fijn. Zij verdient deze reis ook echt. Een maand lang met haar ouders op reis en mooie momentjes beleven. En wat heeft zij er zin in zeg! Ze praat Engels en Nederlands door elkaar. Wat soms echt heel grappig klinkt. Vraagt continue wat we allemaal voor leuks gaan doen. En kan niet wachten om elke nacht bij ons op de kamer te slapen… Hopelijk kunnen we dan ook echt slapen.. Meestal als Emma bij ons in bed ligt dan vindt ze het zo gezellig dat ze maar blijft kletsen. En leggen we haar uiteindelijk toch maar weer in haar eigen bedje. Dat zal dan geen optie zijn🤔… Maar waarschijnlijk is ze zo moe van alle indrukken dat ze gelijk in slaap valt! Nu nog even druk met alle voorbereidingen. Dit is toch anders dan even een weekje weg. En iedereen wil ons nog even zien voor de vakantie. Het is toch een maand! Alhoewel tijd voor mij nu waarschijnlijk heel anders aanvoelt. Een maand is zo voorbij. Ik heb dat vorig jaar wel meegemaakt. Er is nu al meer dan een jaar voorbij sinds *Maci is geboren. Terwijl ik dat absoluut niet zo voel. Voor mij voelt het als de dag van gister. Terwijl hiervoor een jaar altijd heel lang was.. Rouw laat de tijd ook stilstaan. Terwijl de wereld doordraait. Heel vreemd. Nou ja wij gaan nu in ieder geval echt even rust nemen.. Even een andere omgeving, niemand die ons verhaal/ons verdriet kent. Gewoon even toerist spelen en geen druk, gezeur of andere negatieve onzin om ons heen. Alleen maar doen wat wij willen. Ik kan niet wachten! Paul is ook weer druk bezig om wat moois te maken voor iedereen die ons wil volgen en wil zien wat we meemaken. Als je interesse hebt laat het weten en dan sturen we je de mail hiervoor.

3 gedachten over “Vakantie, zo aan toe!

  1. ha lieverds. ik wens jullie een ontspannen tijd toe. Een moment waar verdriet en vreugde mag zijn. Nieuwe dingen ontdekken . Een nieuwe balans vinden zo deze vakantie tijd.
    wij waren pas naar Griekenland maar dat viel nog niet zo goed. We zijn nog te uitgeput. We hebben mooie dingen gezien en het helpt ons om op mooie plekken steentjes met de naam Iris te leggen. ik volg graag jullie reis blog. Heb het goed lieverds. Ik vind het vreselijk stoer. Xxwen

  2. Lieve Jessica, Paul, Emma en Maci, ik wil jullie een fijne reis wensen met heel veel mooie momentjes en vele onvergetelijke ervaringen die er zeker voor zullen zorgen dat het uiteindelijk prachtige herinneringen worden voor het leven. En geniet van de rust die jullie zo verdienen. Wat fijn
    om dit samen te ondernemen en ik wil graag op de hoogte worden gehouden van jullie reis en natuurlijk ook of Emma jullie wel of toch niet wakker heeft gehouden. Heel veel liefs Muriel

  3. Lieve allemáál wat heb je weer mooi geschreven jes .fijn dat er toch weer blijden gedachten bij jullie voor bij komen .deze vakantie hebben jullie nodig voor wat rust in jullie leventje .voor Emma die zich zo goed weer staande tehouden voor zo’n kleinmeisje en hoe ze over haar zusje maci praat vind ik echt gewéldig ben verlieft op der kijk elke keer naar de foto die je heb gemaakt echt lief .en net wat je zegt even in een andere om geving genieten van de mooie dingen die jullie gaan zien en doen .maci reist met jullie mee en als je naar de hemel lijkt zal je ze best wel eens zien naar de helderste ster die er staat wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe die jullie zo verdienen ik wij willen graag op de hoogte gehouden worden van alle mooie dingen die jullie gaan doen .liefs van ons 😍😍😍😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: