GEBOORTEDAG MACI

GEBOORTEDAG MACI

Maci Kijinstra

Vandaag is het dan toch zover.. Maci haar geboortedag!! Ik lig nog in bed.. Krijg het nog niet voor elkaar om eruit te komen, want dan begint de dag toch echt.. Het verdriet is er al. Maar goed eigenlijk is die er al een jaar lang. Dat is nooit echt weggeweest. Is elke dag aanwezig, en laat zich zeker ook elke dag weer even zien. En dat is ok. Ik hou zoveel van Maci dus de tranen horen er nu eenmaal bij. Toch voel ik mij vandaag iets anders dan gister. Mijn gedachten gaan elke x terug naar vorig jaar. De dag dat ik ben bevallen. Vorig jaar lag ik in het ziekenhuis om deze tijd. Had medicijnen gekregen om de weeën op te wekken. Samen met Paul zaten we in dat ziekenhuis met een ontzettend blij en gelukkig gevoel. Niet wetende dat de ergste tijd van ons leven die avond zou beginnen…Nu zijn we precies een jaar verder. Vanavond om 20:44 is Maci echt een jaar geleden geboren.. En het doet pijn om daaraan te denken… Zoveel vragen spoken door mijn hoofd. Vragen waar nooit antwoord op zal komen.. En dat is en blijft zo ontzettend moeilijk.

Vandaag wil ik iedereen vragen om extra aan Maci te denken. Een kaarsje voor haar aan te steken om 20:44 uur.

Paul heeft afgelopen jaar de Macibox gemaakt. Als je bij Maci op de begraafplaats staat dan kan je via WiFi naar de Macibox gaan. Hier staat haar verhaal op. Het fotoalbum die ik gemaakt heb. En het zou heel mooi zijn als jullie een berichtje daarop plaatsen. Dat mag van alles zijn. Een tekst voor Maci of voor ons. Een gedichtje. Een berichtje dat jullie bij Maci geweest zijn.. Alles… Want dat is iets wat wij hebben ondervonden dit jaar. Alle berichtjes, kaarten, knuffels, cadeautjes, gesprekken etc. Hebben ons geholpen. Gaven een stukje steun aan ons.

Hieronder de link om nu alvast op de Macibox website te kijken of Maci haar fotoalbum in te kijken. Of het filmpje te bekijken die Paul heeft gemaakt voor Maci haar begrafenis😢

MaciBox website

Foto album Maci

Filmpje Maci

3 gedachten over “GEBOORTEDAG MACI

  1. Lieve Maci, vandaag een jaar geleden ben je geboren. Een zeer speciale dag om extra aan jou en je familie te denken. We zijn net met z’n viertjes bij je graf geweest en hebben een paar balonnen bij je geplaatst. We wilden ook iets plaatsen op de MaciBox maar dat is helaas niet gelukt. Heel veel liefs van Richard, Muriel, Rick en Eline.

  2. Lieve kleine ster, straal maar krachtig. Laat je liefde maar neerdalen op je ouders en grote zus en geef ze de kracht om hun leven weer op te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: