America here we come!!!

America here we come!!!

Ondanks alle ellende en verdriet op dit moment in ons leven kwam gelukkig na ruim 8 á 9 maanden toch weer het gevoel om iets positiefs te gaan doen. Iets moois in het verschiet te hebben. Iets om naar uit te kijken. Ongeveer 9 jaar geleden zijn Paul en ik samen 17 dagen naar West-Amerika geweest. Wat een geweldige reis was dat zeg… Nog steeds hebben we het hierover. En dan is er vooral dat gevoel van WOW wat een geweldig mooi land. We hebben het toeristische rondje gedaan, beginnen in Los Angeles, dan door het binnenland langs de Nationale Parken, door Las Vegas en Death Valley om vervolgens te eindigen in San Francisco. Het gevoel kwam ongeveer 2 weken geleden dat ik tegen Paul zei zullen we weer een mooie reis gaan maken. Bijvoorbeeld naar Nieuw Zeeland of Australië. Canada was ook nog een optie. We hebben sinds Maci’s overlijden al wel een klein vakantietje gedaan met Emma, onze dochter van 4 jaar. Maar dat was niet zo’n goede ervaring. We waren naar de Eemhof gegaan,

een familiepark. Dat was ongeveer een kleine 3 maanden nadat wij afscheid hadden moeten nemen van onze Maci. Nou ik kan je vertellen het was een drama. We zaten nog zo vers in ons verdriet, eigenlijk was elke dag een drama dag waarbij ik alleen maar kon huilen. Om dan ook nog eens op een familiepark te zitten waarbij ik continue geconfronteerd werd met de gelukkige gezinnetjes met hun mooie kleine babytjes… Nee dat was echt geen succes. Dus wat zouden we nu gaan doen.. Een rondreis waarbij we volledig de vrijheid hebben en waarbij we heerlijk van een mooie omgeving kunnen genieten met af en toe een tripje naar een toeristisch iets voor Emma. Ja dat gaan we doen. Aangezien Emma pas volgend jaar Mei leerplichtig is leek het mij wel verstandig om nog voor die datum weg te gaan. Dat bespaart ons weer aardig wat geld… Dus het idee was om in April te gaan, dan kunnen we nog even sparen en zijn we ook weer wat verder zodat we hopelijk nog meer routine hebben kunnen creëeren in ons dagelijkse leven. Nou Australië enNieuw Zeeland was toch iets te duur voor ons…  Canada was misschien qua weer nog niet zo’n goed idee voor April. Dus kwam het idee om weer naar Amerika te gaan. Zo gezegd zo gedaan, even gekeken naar de voordeligste vliegtickets. En een klein beetje naar de route, San Francisco waren we vorige x veel te kort dus daar wil ik zeker 5 á 6 dagen zitten.. En willen we rechtstreeks vliegen of met een tussenstop. Nou qua prijs scheelt het zo’n 3oo euro verschil per vliegticket dus lijkt me ook duidelijk, met tussenstop.. Even vrij vragen aan de werkgevers en de volgende dag hup vliegtickets geboekt. We gaan een hele maand rondreizen door West-Amerika! Deze x gaan we vanaf San Francisco langs de kust rijden. Samen met onze dochter Emma op de Achterbank en Maci in de kofferbak! Nou ja de foto van Maci natuurlijk! Fijn om weer even iets anders in onze gedachten te hebben. Om weer even naar een toekomst te kijken waarin we behalve de tranen ook geluksmomentjes gaan beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: