First time run Ever!!

First time run Ever!!

02 Oktober 2017

Het is nu bijna 8 maanden geleden dat we onze Maci hebben begraven. Dat was op 10 Februari 2017.   Nog steeds ontzettend veel dagen/momenten van verdriet. Dat gevoel dat je niks meer kan. Echter vandaag wilde ik dat gevoel niet. Vanochtend Emma aangekleed, ontbijt gegeven, heel veel knuffels en kusjes gegeven en naar school gebracht. Daarna in mijn eentje boodschappen gedaan in de supermarkt waar ik eigenlijk altijd naartoe ging voordat Maci geboren was. Daarna werd dit een hele grote angst. Maar dat is schrijfmateriaal voor een andere x. Nu ben ik heel trots op wat ik daarna heb gedaan. Ik heb mijn hardloopschoenen aangedaan en heb voor het allereerst in mijn hele leven echt hardgelopen. Alles zat tegen, mijn lievelingszonnebril was kwijt ( lekker boeiend, maar op dat moment echt super balen..) ik wilde mijn nieuwe app gaan gebruiken van Evy.. Echter had ik er zelf muziek bij  moeten zetten en aangezien ik niet zo technisch ben kan ik dat niet even snel doen. Daar moet ik echt even voor gaan zitten ( of manlief even lief aankijken).. Dus ik dacht dan zet ik runkeeper wel aan, daar staan ook trainingen op. Echter moet je dan weer vragen  beantwoorden en daar had ik ook geen zin in. Ik moest gewoon echt gelijk gaan rennen anders gaat het gewoon weer niet gebeuren.. Dus weet je wat, iPod pakken en rumkeeper aanzetten zonder training.. Ik verzin zelf wel een mooi trainingsplan 🙂 En ja hoor ik ben gaan rennen… En rennen.. even wandelen, want jeetje het is toch best zwaar hoor.. Je ziet al die mensen zo uitgerust rennen, nou zo zag ik er dus echt niet uit.. Ik krijg zowat geen adem, dus even goed in en uitademen en hup weer rennen.. Thuis aangekomen gelijk gekeken en Yeah 2.06 km gerend in 19 minuten. Zal vast heel slecht zijn voor een ervaren hardloper, maar voor mij is dit mijn snelste training ooit zegt runkeeper!!! Ok het is ook mijn eerste training, maar weet je het is een begin. En ik ben er heel trots op dat ik dit toch maar even gedaan heb. Aanstaande woensdagochtend ga ik het weer doen.. Dan hopelijk in een iets snellere tijd of iets meer kilometers..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: